Az önkarbantartás Bibliája, zenészeknek

Sajátítsd el a az egyedülálló, 5+2 lépésből álló program módszereit és vedd kezedbe az irányítást!

vállfájdalom, karfájdalom, csuklófájdalom, hüvelykujjfájdalom

Egy fájdalmas csukló, alkar vagy váll igazán meg tudja keseríteni bárkinek az életét, de nálunk gitárosoknál ennél sokkal többről van szó.

Nem tudjuk annyival megoldani, hogy a másik kézben visszük haza a bevásárlószatyrot, vagy fél kézzel gépelünk a számítógépen.

Még ha nem is vagy profi, akinek a jövője és megélhetése múlik a játékán, akkor is a kedvenc hobbidat károsítja meg 1-1 ilyen sérülés.

Mert akárhogy is próbálkozol, képtelenség a fájdalommal együtt (vagy inkább ellenére) jól, szépen, könnyedén játszani.

Merev ujjak, betonkemény, érzékeny alkar, nehezebb fogásoknál csuklóba nyilalló fájdalom, vagy akár zsibbadás, bizsergés… nehéz ezekkel megbarátkozni.

Ha pedig valahogy nagyjából mégis sikerülne, attól függetlenül ott van az egésznek a súlya a válladon, hogy mi lesz, ha nem múlik el, mi van, ha tovább romlik.

Az egész pont azt az élvezetet veszi el tőled, ami miatt játszanál. Én is így jártam pár éve, és szörnyű volt… alig tudtam gitározni több, mint egy éven keresztül, és az se volt az igazi.

Most számodra is elérhető egy komplex, oki szintű megoldás

Elhiszed, hogy képes vagy saját magad megszüntetni a problémáidat, legyen az zsibbadás, ínhüvelygyulladás, vagy épp állandó tompa fájdalom?
A siker kulcsa az, hogy nem a tüneteket kell hajkurászni, hanem a kialakulásukért felelős mélyebb okokat.
A GitárTorna története 2015-ben kezdődött, majd 2016 végére megszületett egy olyan, egyszerűen követhető program, ami a szokásos, felszínes tüneti kezelés helyett a valódi okokat segít megszüntetni.

A könyvben összeállított program segítségével meggyógyíthatod magad, miközben a játékod egyre könnyedebbé és szebbé válik, a jobb állapotodnak és a javuló testtudatodnak köszönhetően.

Attól sem kell majd tartanod, hogy később újra elkezd fájni, mert ismerni fogod a leghatékonyabb eszközöket, melyekkel a megelőzés is gyerekjáték.

Az én történetem

Oláh Gergely, alapító és szerző

Sportoktató
SMR System Szakértő
TriggerMassage Specialista
K-Active Taping terapeuta
2009 óta hobbigitáros

“Lassan 10 éve foglalkoztat az egészség, ezen belül 2013 óta a mozgásrehabilitáció, a gitár pedig 8 éve része az életemnek.

2015-ben, a gitározással járó egyoldalú, gyakori terhelés szépen lassan túl sok lett a szervezetemnek, és már jelzett is, nagyon makacs csuklófájdalom formájában. Pihentettem, gyakorlatokat próbáltam ki, próbálkoztam de feleslegesen… ha pár órára el is múlt, nem tartott sokáig a siker.

Akkoriban már 2 éve komolyan foglalkoztatott a mozgásrehabilitáció, de még így is sok időbe telt, míg végre összeraktam a dolgokat. Szerencsére számos kiváló szakembert ismertem meg az idők során, és tudásukat felhasználva sikerült megérteni a tüneteket, és visszafordítani a folyamatot.

Tudtam, hogy sok más zenésztársam is küzd mozgásszervi problémákkal, így a következő időkben ez vált kutatásom középpontjává. Végül megszületett a GitárTornának keresztelt program, ami NEKED IS SEGÍTENI FOG.”

A GitárTorna oktatóanyag…

A gyakorlatok egy általánosabb, fizikai szinten működnek, emiatt lesznek hatékonyak több különféle tünet esetén is – legyen az ízületi fájdalom, zsibbadás, vagy épp gyulladás.

A könyvben található módszerek és gyakorlatok 4 nagyobb részre oszthatók:

1. Az izmok, kötőszövetek, és idegek minőségének és anyagcseréjének javítása

2. Speciális mozgásgyakorlatok, melyek új életet és kontrollt visznek a kezedbe

3. Átmozgatás és “okos” erősítés, az ellenálló képesség fejlesztéséért

4. Technikák a helyes gyakorlásért: légzés, feszültségmentesítés, és az ülés helyes módja

A könyvben található módszerek és gyakorlatok 4 nagyobb részre oszthatók:

1. Az izmok, kötőszövetek, és idegek minőségének és anyagcseréjének javítása

2. Speciális mozgásgyakorlatok, melyek új életet és kontrollt visznek a kezedbe

3. Átmozgatás és “okos” erősítés, az ellenálló képesség fejlesztéséért

4. Technikák a helyes gyakorlásért: légzés, feszültségmentesítés, és az ülés helyes módja

Sikerek – akár 1 hét alatt

“Hónapokig küzdöttem visszatérő csuklófájdalommal, ami a gitározást is egyre nehezebbé tette. Összesen 1 hétig csináltam a tanult technikát, és teljesen elmúlt a fájdalom a nálad tett látogatástól számítva kb. 3 nap alatt. Barátnőmnek is voltak hasonló csukló panaszai az irodai meló miatt, neki is segített.”

-L. Csaba, gitáros

“Súlyzós edzésen résztvevő hobbigitárosként régóta voltak problémáim a csuklóimmal, különösen a bal oldalival, ami még régebben volt eltörve. A könyvben leírt tudás könnyen érthető, és jól követhető a gondolatmenet. Ezeket felhasználva sikerült javítanom az eddig felmerült problémáimat. Ezer köszönet Gergőnek!”

-K. Attila, Scarify basszusgitáros

“Több mint 15 év gitározás alatt kétszer volt ínhüvelygyulladásom. […] A pihentetés mellett most nagy segítséget nyújtott a megtanult idegmobilizációs gyakorlat, mely a karomban azonnal átmozgatja a fő idegeket, felélénkíti a vérkeringést, és a kezem új erőre kap

-R. Zsolt, gitáros

“Megvettem az e-book-ot, és konkrétan ennek a segítségével jöttem rá arra, hogyan kell gitározni (Pedig nem konkrétan a technikáról szól). Pontosabban arra, hogy mit, hogyan csináltam rosszul, sajnos évtizedeken át. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy még 50 felett is lehet javítani a hibákon, és komoly fejlődést lehet elérni, de ha rossz a technika, hiába a sok gyakorlás, nincsen fejlődés.
Nem egyszerű dolog rájönni a hibákra(már akinek van), több tanárhoz is jártam (neves jazz zenészek, egyik sem mondott erről semmit. Most,hogy már nagyon figyeltem is mindenre a könyv olvasása után, így is volt vagy másfél hónap mire ráéreztem a dolgokra.

Nekem egyébként a pengető kezemmel voltak gondok, most sokkal jobban bírom a hosszú gyakorlásokat, nem zsibbad, nem érzem annyira merevnek mint korábban, stb… Szóval érdemes ilyen dolgokra figyelni, az ember nem is gondolná, de ez is olyan mint a sport, kell a karbantartás.:)”

-N., basszusgitáros

A program az alábbi módszerek és rendszerek tudásanyagán alapul

(a teljesség igénye nélkül)

A program az alábbi módszerek és rendszerek tudásanyagán alapul

(a teljesség igénye nélkül)

Akár már ma elkezdheted

A GitárTorna oktatóanyag egy pdf, melyet közvetlenül a vásárlás után letölthetsz, így a lehető leghamarabb vághatsz neki a fejlődésnek.

ÚJ! Külön kérésre nyomtatott formában is kérheted a könyvet, melynek felára 2200 Ft + szállítás, ha kell. Keress elérhetőségeimen a részletekért!

BÓNUSZ: Táplálkozási kisokos – bullshit mentesen

Benne röviden és érthetően:

 • a 3 legfontosabb táplálékkiegészítő, melyet gitárosként szedhetsz
 • hogyan igazodj el az egészséges táplálkozás útvesztőjében
 • rugalmas, személyre szabható ötletek számolgatás és túlzások nélkül

BÓNUSZ: Táplálkozási kisokos – bullshit mentesen

Benne röviden és érthetően:

 • a 3 legfontosabb táplálékkiegészítő, melyet gitárosként szedhetsz
 • hogyan igazodj el az egészséges táplálkozás útvesztőjében
 • rugalmas, személyre szabható ötletek számolgatás és túlzások nélkül

A gomb egy űrlaphoz irányít, ahol megadhatod az adataidat és fizetési módot választhatsz.

Teljesen jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy miért kerül ennyibe.

 • A könyvben rengeteg tudást kapsz meg, melyet alsó hangon is több százezer forintnyi képzésen, konzultáción, valamint számtalan könyv elolvasásával tudnál csak elsajátítani. Ha jól sejtem, neked nincs ennyi időd…
 • Ha pl. gyógymasszőrhöz mennél a problémáddal, az alkalmanként minimum 5-6000 Ft (vagy épp a duplája), és rendszeresen vissza kellene járnod.
 • A hagyományos orvosi kezelés vagy lassú és körülményes, vagy pedig nagyon drága, de sajnos mindkét esetben kérdéses hatékonyságú…

A GitárTorna program ára kb. annyi, mint két szett gitárhúr, és „hal helyett megtanít halászni”.

Nem lesz szükséged további drága módszerekre, és nem kell orvoshoz vagy más szakemberhez sem járnod, mert a tanultak mindig kéznél lesznek.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Maximálisan bízok abban, hogy az e-book neked is tetszeni fog, de ha utólag úgy látod, nem éri meg és csalódtál benne, akkor ne fogd vissza magad! A vásárlásodtól 30 napig, bármikor, első szóra visszakapod a teljes vételárat.

Nem neked való a program, amennyiben

 • Inkább gyógyszerrel, vagy valamiféle nem létező varázspirulával szeretnéd megoldani a helyzetet.
 • Nem vagy hajlandó időt és energiát befekteteni saját magad érdekében, és azt várod, hogy majd valaki más pikk-pakk meggyógyít.
 • Nem gondolkodsz hosszú távon, ezért nem jelent neked értéket a program karbantartó és megelőző funkciója.

De ha ebből nem ismertél magadra, akkor…

Akár megelőzésről, akár egy régóta tartó fájdalom megszüntetéséről van szó, a GitárTorna oktatóanyag az egyik legjobb lehetőséged.

(a másik a személyes konzultáció)

A könyv bankkártyás vásárlás után azonnal letölthetővé válik. Ára:

4990 Ft

Inkább nyomtatott formában kéred? Írj üzenetet vagy hívj, és megoldjuk!

GYIK – Gyakran ismételt kérdések