Személyes konzultáció Budapesten

Oláh Gergely
Mozgásterapeuta, sportoktató

Bonyolultabb panaszok és problémák esetén elengedhetetlen a személyes találkozó. Egyrészt ilyenkor közelről tudom vizsgálni a kérdéses területet, valamint teszteket végezhetünk, hogy kiderüljenek az összefüggések és könnyebben eljussunk a probléma gyökeréhez.

Másrészt pedig nem vagyunk olyan módszerekhez kötve, melyeket képes vagy egyedül, saját magadnak végezni, így több lehetőség van az esetek lehető leggyorsabb megoldására.

A konzultáció teljesen egyedi, mindig az adott problémára legmegfelelőbb módszereket alkalmazom.

A gitározáshoz köthető problémákon túl egyéb mozgásszervi panaszokkal kapcsolatban is bátran jelentkezhetsz, különösen gerinc- és deréktáji panaszokkal!

Ha kérdésed lenne, hívj a 20 414 4230-as számon!

Hogyan zajlik egy ilyen alkalom?

A legelső lépés mindig az anamnézis felállítása. Mivel a testben minden mindennel összefügg, ezért nem csak a tüneteidre vagyok kíváncsi, hanem olyan életmódbeli dolgokra is rákérdezek, melyekről nem is gondolnád, hogy kapcsolódhatnak a témához.

Ezután általában egy testolvasásos/tesztelős rész következik, ahol a test jelzéseiből szerzek további információkat arról, hogy mi a tünetek gyökere (mert a test mindig jelez, legyen az akár egy apró kötőszöveti elváltozás, vagy mozgástartomány szűkülés, stb.)

A következőkben kiválasztom az adott esetben legmegfelelőbb módszert, illetve azok kombinációját. Ez lehet pl. trigger-pont kezelés, kineziológiai tapasz, speciális mozgásgyakorlatok, önmasszázs, korrektív gyakorlatok, nyújtás, hegkezelés, stb.

Amennyiben szükséges, és a cél felé visz, életmódbeli változtatásokat ill. étrendkiegészítőket is ajánlok.

A konzultáció után szinte mindig kapsz valamilyen “házi feladatot”, amit otthon csinálni tudsz majd, hogy tovább javuljon a helyzet nélkülem is.

INFÓK

Az 1 órás konzultáció díja 10 000 Ft, helyszíne a Széll Kálmán tér közelében található Mozgásfilozófia (Budapest, 1122 Budapest, Városmajor utca 30. Google Térkép itt!).

Amennyiben kiderül, hogy nem tudunk eredményt elérni, az alkalom díjmentes!

Bejelentkező űrlap

Részletek bal oldalt ill. fent

A bejelentkezés után telefonon foglak keresni, hogy megbeszéljük a részleteket, és időpontot egyeztessünk.

Adataidat kizárólag a konzultációs időpont egyeztetésével kapcsolatosan kezelem, az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően.