Személyes konzultáció Budapesten

Oláh Gergely
Mozgásterapeuta, sportoktató

Bonyolultabb panaszok és problémák esetén elengedhetetlen a személyes találkozó. Egyrészt ilyenkor közelről tudom vizsgálni a kérdéses területet, valamint teszteket végezhetünk, hogy kiderüljenek az összefüggések és könnyebben eljussunk a probléma gyökeréhez.

Másrészt pedig nem vagyunk olyan módszerekhez kötve, melyeket képes vagy egyedül, saját magadnak végezni, így több lehetőség van az esetek lehető leggyorsabb megoldására.

A konzultáció teljesen egyedi, mindig az adott problémára legmegfelelőbb módszereket alkalmazom.

A gitározáshoz köthető problémákon túl egyéb mozgásszervi panaszokkal kapcsolatban is bátran jelentkezhetsz, különösen gerinc- és deréktáji panaszokkal!

Ha kérdésed lenne, hívj a 20 414 4230-as számon!

Hogyan zajlik egy ilyen alkalom?

A legelső lépés mindig az anamnézis felállítása. Mivel a testben minden mindennel összefügg, ezért nem csak a tüneteidre vagyok kíváncsi, hanem olyan életmódbeli dolgokra is rákérdezek, melyekről nem is gondolnád, hogy kapcsolódhatnak a témához.

Ezután általában egy testolvasásos/tesztelős rész következik, ahol a test jelzéseiből szerzek további információkat arról, hogy mi a tünetek gyökere (mert a test mindig jelez, legyen az akár egy apró kötőszöveti elváltozás, vagy mozgástartomány szűkülés, stb.)

A következőkben kiválasztom az adott esetben legmegfelelőbb módszert, illetve azok kombinációját. Ez lehet pl. trigger-pont kezelés, kineziológiai tapasz, speciális mozgásgyakorlatok, önmasszázs, korrektív gyakorlatok, nyújtás, hegkezelés, stb.

Amennyiben szükséges, és a cél felé visz, életmódbeli változtatásokat ill. étrendkiegészítőket is ajánlok.

A konzultáció után szinte mindig kapsz valamilyen “házi feladatot”, amit otthon csinálni tudsz majd, hogy tovább javuljon a helyzet nélkülem is.

INFÓK

Az 1 órás konzultáció díja 8 000 Ft, helyszíne 1117 Budapest, Galambóc u. 10. Google Térkép itt!).

Amennyiben kiderül, hogy nem tudunk eredményt elérni, az alkalom díjmentes!

Bejelentkező űrlap

Részletek bal oldalt ill. fent

    A bejelentkezés után telefonon foglak keresni, hogy megbeszéljük a részleteket, és időpontot egyeztessünk.

    Adataidat kizárólag a konzultációs időpont egyeztetésével kapcsolatosan kezelem, az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően.