Általános Szerződési Feltételek

A weboldal működésével, és megrendelési folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésére állok!

Az Adatkezelési nyilatkozat és a cookie-król szóló tájékoztató a következő linken található: https://gitartorna.hu/adatkezeles

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok, információk
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 3. A kínált termékek kategória besorolása
 4. Rendelési információk ismertetése
 5. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 6. Rendelés lépéseinek bemutatása
 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 9. Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 11. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás
 12. Egyéb rendelkezések, információk
 13. Elállási/felmondási nyilatkozatminta
 14. Útmutató az elállási/felmondási mintatájékoztató kitöltéséhez
 1. Üzemeltetői adatok, információk

Üzemeltető: Oláh Gergely e.v.

Adószám: 68313443-1-43

Nyilvántartási szám: 51566711

Cím: 1117 Budapest, Galambóc u. 10., 2.em. 10.

Panaszkezelés cím: 1117 Budapest, Galambóc u. 10., 2.em. 10.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-121616/2017.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus levelezési cím: hello-kukac-gitartorna.hu

Telefonos elérhetőség: 20 414 4230

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 10-17 óra között

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 0-2 nap

Domain: https://gitartorna.hu/

Tárhelyszolgáltató: MikroVPS Kft., 1096 Budapest, Sobieski János utca 19-21/A. Telefonszám: +3694200210

 1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weboldalon a gitárosok körében gyakori mozgásszervi panaszok enyhítését, megszüntetését elősegítő programot lehet megvásárolni elektronikus formában, illetve személyes konzultációra lehet bejelentkezni.

 1. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
 • GitárTorna Online Kurzus hozzáférés
 • GitárTorna e-book
 • Ajándékkártya házhozszállítási díjjal együtt

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak.

 1. Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, a Pénztár oldalon töltse ki az űrlapot (külön figyelemmel a kötelező mezőkre), válasszon fizetési módot, és nyomja meg a Megrendelés elküldése gombot.

 1. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-17 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, bankkártyás fizetés esetén a rendszer automatikusan feldolgozza, és teljesíti azt.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Fenntartom a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.

Megrendelés visszaigazoló e-mail feladó név: GitárTorna

Megrendelés visszaigazoló e-mail küldő cím: hello-kukac-gitartorna.hu

 1. Rendelés menete
  1. A Pénztár oldalon a számlázási adatait adhatja meg, illetve a fizetési módot tudja kiválasztani.
  2. Fogadja el a szerződési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.
  3. Az adatok megadását követően a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizze a megadott adatokat! A megrendelés elküldését követően az emailes elérhetőségen tudja módosítani a megrendelés adatait.
  4. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerbe történő beérkezéséről.
  5. Bankkártyás fizetés esetén a rendelés azonnal teljesül, átutalás esetén pedig az összeg beérkezése, és annak ellenőrzése után.

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

Kérjük kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem lehet kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást ellenőrizze a SPAM – levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

 1. A megrendelt termék fizetésének módja

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát elektronikusan küldjük a vásárláskor megadott email címre.

A rendelés értékét előre kell kiegyenlíteni, banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel, a Pénztár oldalon található módok közül választva.

 1. Házhoz szállítás, információk

Elektronikus termékek révén házhoz szállítás nincs*. A vásárló minden esetben elektronikusan, a megadott email címre küldött emailben kapja meg a termék letöltéséhez szükséges instrukciókat.

*Az Ajándékkártya esetén a házhozszállítás minden esetben egyeztetés alapján, GLS, DPD vagy FoxPost segítségével történik.

 1. Házhoz szállítás díjszabása

Az Ajándékkártya házhozszállítással együtt 1500 Ft. A többi termék esetén nincsen házhozszállítás, mert digitális termékek.

 1. Felhívás a megrendeléssel kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben annak díját ki tudja fizetni! A rendelést csak abban az esetben teljesítem, ha a csomag ellenértékének kiegyenlítése már megtörtént.

 1. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatásÖn 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi címre: hello-kukac-gitartorna.huÖn határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.Az elállás/felmondás joghatásaiHa Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
 2. Egyéb rendelkezések, információkA jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.A weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a szolgáltató általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.
 3. Elállási/Felmondási nyilatkozatminta(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)Címzett:1Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:2Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:3A fogyasztó(k) neve:A fogyasztó(k) címe:A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)Kelt1) Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.2) Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése3) A megfelelő jelölendő
 4. Útmutató az elállási/felmondási mintatájékoztató kitöltéséhez(1…..) Illessze be a következő idézőjelbe tett szövegek egyikét:
  1. a) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén: „a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le”;
  2. b) termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”;
  3. c) több termék szolgáltatásakor: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi.”;
  4. d) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: „amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.”;
  5. e) termék meghatározott időszakon belüli

  rendszeres szolgáltatására vonatkozó szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy átveszi az első terméket.”

  (2…..) Illessze be vállalkozása nevét, postai címét, és – ha van – telefonszámát, telefax-számát és elektronikus levelezési címét.

  (3…..) Ha Ön lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy elektronikusan az Ön weboldalán töltse ki és nyújtsa be elállási/felmondási nyilatkozatát, illessze be a következő szöveget: „Ön internetes oldalunkon is [beillesztendő az internetes cím] kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.”

  (4…..) Termék adásvételére irányuló szerződés esetében, ha Ön nem ajánlotta fel, hogy a terméket elállás esetén visszafuvarozza, illessze be a következő szöveget: „A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.”

  (5…..) Ha a fogyasztó a szerződés alapján terméket vett át

  1. a) az alábbiak közül illessze be a megfelelőt:

  – „A terméket visszafuvarozzuk Öntől.”, vagy

  – „Ön köteles számunkra vagy …. [illessze be a termék átvételére Ön által feljogosított személy nevét és postai címét, ha van ilyen személy] számára a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.”; és

  1. b) illessze be a megfelelőt:
  2. ba) „A termék visszaküldésének költségeit mi viseljük.”, vagy
  3. bb) „A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.”, vagy
  4. bc) Távollévők között kötött szerződés esetében,ha Ön nem ajánlja fel a termék visszaküldési költségének viselését, és a termék jellegéből adódóan postai küldeményként nem adható fel: „A termék visszaküldésének közvetlen költségét – azaz… [illessze be az összeget] fuvarozási költséget – Ön viseli.”; vagy ha a termék visszaküldésének költségét ésszerűen nem lehet előre kiszámítani: „A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

  E költségek legmagasabb becsült összege… [illessze be az összeget].”, vagy

  1. bd) Ha üzlethelyiségen kívül kötött szerződés esetében a terméket a szerződés megkötésekor a fogyasztó otthonába fuvarozták és a termék jellegéből adódóan postai küldeményként nem adható fel: „A terméket saját költségünkön magunk fuvarozzuk vissza.”; és
  2. c) illessze be az alábbiakat: „Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.”

  (6…..) A szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében az alábbi szöveget illessze be: „Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.”